“Sylvius” has been added to your cart. View cart
Hayman’s Sloe
21,81 €
A traditional Sloe gin from Hayman’s, this is made by steeping the sloes in Hayman’s gin before blending with natural sugar. Bittersweet and intense in flavour.
In stock
Additional information
Related products
Tanqueray Rangpur
28,70 €
Tanqueray Gin Rangpur is a special edition of one of the most famous gin brands in the world. As the name suggests has the presence of Rangpur, a species of citrus, very famous in India, which lies between the lemon and the mandarin. The use in the distillation of the Rangpur adds to the Tanqueray a strong flavor of lemon, with touches of ginger and laurel leaves that are added during the final process of distillation
The Botanist Islay Dry
54,00 €
The Botanist é um gin realmente incomum. É feito em pequenos lotes de botânicos da ilha de Islay e produzido por uma das destilarias mais famosas, especialmente na produção de Malt Whisky, a Bruichladdich. É o único gin feito na ilha e é caracterizado pelos aroma diferente, obtido através dos 22 botânicos escolhidos localmente e apanhados à mão. São estes botânicos que inspiram seu nome. Os Botânicos são lentamente destilados num alambique - com o simpático nome de "Ugly Betty" - um dos últimos alambiques que ainda existem que permitem três secções diferentes de destilação. A destilação leva cerca de 17 horas, quatro vezes mais do que a média de destilação de um whisky. O gin é destilado após a maceração noturna dos nove botânicos base - que inclui sementes, baga de zimbro, várias cascas de frutos e raízes, e depois "purificados" com a utilização da água da nascente de Islay. Este vapor obtido desta infusão a partir da destilação do álcool, passa através da cesta contendo os 22 botânicos. É esta destilação que dá o gin Botanist o seu sabor característico, permitindo que os mais delicados aromas se incorporem no gin. O sabor do Gin Botanist é influenciada exclusivamente pelos botânicos usados - sem essências, óleos e ou aromas são adicionados. Geralmente o gin tónico The Botanist é feito com uma folha de menta e uma casca de limão.
Bombay Sapphire
22,99 €
Regarded as one of the best gins in the world, Bombay Sapphire has conquered lovers of England's symbol drink not only for its quality and exceptionally balanced taste, but also for its beautiful, bright blue bottle with the color of a sapphire. Triple distilled and created from a secret recipe dating back to 1761, using only high quality ingredients. 10 different plants are used in its production, which are engraved on the side of each bottle: the shell of Spanish almonds, lemon, licorice, juniper berries, orris root, angelica, coriander, cassia, cubeba and grains of paradise, which create a unique aroma and flavor. Nowadays the famous and sophisticated Bombay SapphireE gin is marketed in approximately 90 countries around the world. Bombay sapphire is the perfect gin to be used in any cocktail where gin is present, but it has gained fame for the quality of Gin Tonic.
Jinzu
48,79 €
This gin is known for its taste and creaminess. The plants used in its distillation are of Japanese origin, such as cherry blossom and lemon yuzu - a citrus fruit flavored with orange and mandarin and which was the inspiration for the name "Jinzu". The recommendation of the breeder: 50 ml Jinzu, 10 ml Vermouth dry, 5 ml Umeshu (Japanese liquor).