View cart “Black Pig Montado Alentejano” has been added to your cart.
Bombay Sapphire Premier Cru
31,39 €
Discover the bright, bold citrus notes of sustainably grown Spanish Fino lemons, mandarins and sweet Navel oranges from Murcia. A celebration of nature’s finest flavours.
In stock
Additional information
Related products
Gin Edinburgh Seaside
35,49 €
Gin Edinburgh Seaside is an extraordinary journey that seduces the senses.
As you approach, a cool sweetness envelops the nose, instantly awakening curiosity. On the palate, a salty smoothness emerges, evoking the sea breeze, and intertwines perfectly with herbaceous notes that provide an invigorating and refreshing sensation.
The finish is clear and engaging, leaving a lasting impression that is perpetuated on the palate, inviting an unforgettable sensory delight.
Bickens London Dry
16,08 €
Bickens is the result of mixing two different distillates, both originating from the Langley distillery and made with the same ten botanicals, but their recipes are different. In addition, each recipe is distilled in two different stills: Angela, a traditional copper still over 100 years old, and Jenny, a more modern one. Gin Bickens is particularly dry and rich in citrus and juniper notes, the way a classic London Dry should be.
The Botanist Islay Dry
54,00 €
The Botanist é um gin realmente incomum. É feito em pequenos lotes de botânicos da ilha de Islay e produzido por uma das destilarias mais famosas, especialmente na produção de Malt Whisky, a Bruichladdich. É o único gin feito na ilha e é caracterizado pelos aroma diferente, obtido através dos 22 botânicos escolhidos localmente e apanhados à mão. São estes botânicos que inspiram seu nome. Os Botânicos são lentamente destilados num alambique - com o simpático nome de "Ugly Betty" - um dos últimos alambiques que ainda existem que permitem três secções diferentes de destilação. A destilação leva cerca de 17 horas, quatro vezes mais do que a média de destilação de um whisky. O gin é destilado após a maceração noturna dos nove botânicos base - que inclui sementes, baga de zimbro, várias cascas de frutos e raízes, e depois "purificados" com a utilização da água da nascente de Islay. Este vapor obtido desta infusão a partir da destilação do álcool, passa através da cesta contendo os 22 botânicos. É esta destilação que dá o gin Botanist o seu sabor característico, permitindo que os mais delicados aromas se incorporem no gin. O sabor do Gin Botanist é influenciada exclusivamente pelos botânicos usados - sem essências, óleos e ou aromas são adicionados. Geralmente o gin tónico The Botanist é feito com uma folha de menta e uma casca de limão.
Monkey 47 Barrel Cut
114,25 €