Sold out
Bloom Premium
25,99 €
Bloom Gin is a superb London Dry Gin produced by Greenall’s and named “Bloom” in reference to the floral nature of its plants: honeysuckle, grapefruit and chamomile.
Out of stock
Additional information
Related products
SHARISH BLUE with glass
30,87 €
Originating in the enchanting lands of Alentejo, this gin is meticulously made with 100% Portuguese fruits, revealing a harmonious symphony of citrus notes and the delicious essence of strawberry and raspberry.
Enjoy a unique sensory experience with this refreshing and extraordinarily pleasant gin, ideal for transforming every late afternoon or evening into memorable moments in the best company.
Let yourself be enveloped by the authenticity and freshness of this exclusive gin, a true celebration of Portuguese flavors.
Whitley Neill Distiller´s Cut
23,95 €
This gin represents a very classic London Dry expression, with a focus on a dry orange peel and citrus. The profile is rounded off with the earthy spice and bittersweet balance taking center stage. Smooth and rounded aroma. Still present the juniper, now followed by the bitter sweet taste of candied orange. A subtle underlying floral note brightens the nose. Strong flavor notes of candied orange, a touch of white pepper and a solid juniper backbone. Apparently a little sweeter and smoother than the original. A pleasant oily texture refreshes the mouth. The orange persists until the end. The juniper is still present and complements the citrus. A little earthy and woody.
The Botanist Islay Dry
54,00 €
The Botanist é um gin realmente incomum. É feito em pequenos lotes de botânicos da ilha de Islay e produzido por uma das destilarias mais famosas, especialmente na produção de Malt Whisky, a Bruichladdich. É o único gin feito na ilha e é caracterizado pelos aroma diferente, obtido através dos 22 botânicos escolhidos localmente e apanhados à mão. São estes botânicos que inspiram seu nome. Os Botânicos são lentamente destilados num alambique - com o simpático nome de "Ugly Betty" - um dos últimos alambiques que ainda existem que permitem três secções diferentes de destilação. A destilação leva cerca de 17 horas, quatro vezes mais do que a média de destilação de um whisky. O gin é destilado após a maceração noturna dos nove botânicos base - que inclui sementes, baga de zimbro, várias cascas de frutos e raízes, e depois "purificados" com a utilização da água da nascente de Islay. Este vapor obtido desta infusão a partir da destilação do álcool, passa através da cesta contendo os 22 botânicos. É esta destilação que dá o gin Botanist o seu sabor característico, permitindo que os mais delicados aromas se incorporem no gin. O sabor do Gin Botanist é influenciada exclusivamente pelos botânicos usados - sem essências, óleos e ou aromas são adicionados. Geralmente o gin tónico The Botanist é feito com uma folha de menta e uma casca de limão.
Ferdinand’s Saar Dry
49,54 €
Ferdinand's Saar Dry Gin features a particularly intricate recipe, with 30 different botanicals in the mix, including thyme, sloe and rose hip, among (many) others. As if that wasn't enough, the German distillers add a very specific amount of fruity, semi-sweet Riesling. There's lots going on in Ferdinand's Saar Dry Gin, but it's all well balanced and yummy.
Monkey 47 Barrel Cut
114,25 €