Weight | 1,4 kg |
---|---|
Country of origin | |
Sulphites | |
Alcohol content | |
Volume |
View cart “Hayman’s London Light” has been added to your cart.
Sold out
Sakurao Original
45,14 €
A handcrafted gin that uses 9 types of plants, including fresh Hiroshima citrus, and is distilled using a combination of maceration and steam methods. In addition to 9 types of Hiroshima plants, 5 types of imported plants, such as juniper and coriander seeds, are also used for Sakurao Gin Original. The fusion of a citrus aroma with the traditional flavor of gin is the most distinctive feature of our original gin.
Out of stock
Additional information
Related products
Mayfair High Tea
36,75 €
Rich in bergamot oil, Earl Gray tea is introduced into the distillation process rich in juniper – along with rose petals – to create a gin that is as British as possible. Bergamot oil adds a velvety mouthfeel. Coriander and angelica bring, respectively, citrus and licorice. And the white tea leaves add texture. With the whole set united by the rose.
Roku Japanese Craft
40,70 €
The Foxtale Dry 1L
24,33 €
Gin 13 Framboesa
26,14 €
The Botanist Islay Dry
54,00 €
The Botanist é um gin realmente incomum. É feito em pequenos lotes de botânicos da ilha de Islay e produzido por uma das destilarias mais famosas, especialmente na produção de Malt Whisky, a Bruichladdich. É o único gin feito na ilha e é caracterizado pelos aroma diferente, obtido através dos 22 botânicos escolhidos localmente e apanhados à mão. São estes botânicos que inspiram seu nome. Os Botânicos são lentamente destilados num alambique - com o simpático nome de "Ugly Betty" - um dos últimos alambiques que ainda existem que permitem três secções diferentes de destilação. A destilação leva cerca de 17 horas, quatro vezes mais do que a média de destilação de um whisky. O gin é destilado após a maceração noturna dos nove botânicos base - que inclui sementes, baga de zimbro, várias cascas de frutos e raízes, e depois "purificados" com a utilização da água da nascente de Islay. Este vapor obtido desta infusão a partir da destilação do álcool, passa através da cesta contendo os 22 botânicos. É esta destilação que dá o gin Botanist o seu sabor característico, permitindo que os mais delicados aromas se incorporem no gin. O sabor do Gin Botanist é influenciada exclusivamente pelos botânicos usados - sem essências, óleos e ou aromas são adicionados. Geralmente o gin tónico The Botanist é feito com uma folha de menta e uma casca de limão.
Colombo Nº7 Dry
35,63 €
A London Dry gin made according to a recipe of Sinhalese origin from the 1940s, Colombo no. 7 is distilled in England using copper stills with seven spices and botanists: four of them native to Sri Lanka. Cinnamon, curry leaf, ginger root and coriander seed are combined with juniper, licorice and angelica berries, providing an exotic gin without subtracting the London Dry style.